RSS

Renasterea Nationalismului in Europa incepe sa „ingrijoreze” UE

09 mai

În ultima vreme se poate remarca un mare avânt al forţelor naţionaliste pe întreg continentul european, cele mai bune exemple fiind vizibile în Franţa ( Frontul Naţional condus de Marine le Pen ), Ungaria ( în ciuda reviziniosmului trebuie să recunoaştem faptul că cei de la Jobbik au reuşit să ajungă într-o poziţie de frunte ), Germania ( NPD ) şi mai nou în Grecia unde partidul naţionalist ”Zorii Aurii”, catalogat de anumite persoane ca neo-nazist, a intrat pentru prima oară în Parlamentul din Atena, urmând să aibă 21 parlamentari din cei 300 de membri ai parlamentului elen.

Aceste victorii ale forţelor naţionaliste din Europa ne arată că oamenii s-au săturat de cea ce se petrece în jurul lor, s-au săturat să fie sclavi în propria ţară, într-o Europă care doar europeană nu mai este. S-au săturat să fie dominaţi de nişte venetici şi caută să redobândească elementele de bază din viaţa unui neam, precum demnitatea naţională, morala creştină şi în principiu toate elementele pe care s-a construit adevărata Europă, Europa strămoşilor noştri, Europa naţiunilor libere şi creştine. Această Europă a naţiunilor vine ca răspuns ”Europei” bancherilor, FMI-ului şi a multi-culturalismului, vine ca un semn că tinerii naţionalişti de pe întreg continentul caută să formeze o societate monolitică cum era vechea Europă şi în nici un caz societatea ”tolerantă” şi multi-culturală de astăzi.

Criza economică, socială şi morală prin care trece lumea i-a trezit la realitate pe mulţi tineri, iar rezultatul îl vedem acum în acest avânt pe care forţele naţionaliste îl au pe întregul continent. O lume nouă bate la uşa celei vechi, un blestem pentru trădătorii de neam şi de ţară, dar un miracol pentru cei care au îndurat şi au răbdat povara grea a Babilonului modern, a globalizării şi a idioţeniei numite modernism. Forţele naţionaliste câştigă tot mai mult teren tocmai prin faptul că lupta naţionalistă nu ţine de o clasă socială, nu ţine de aceleaşi idei care s-au promovat şi până acum, ci de apărarea neamului ca şi entitate biologică, culturală, spirituală şi de promovarea unei schimbări a oamenilor, a mentalităţii.

Tocmai datorită faptului că mişcările naţionaliste urmăresc aceste obiective, care pot fi realizate doar prin tăierea rădăcinii corupte şi spurcate care a distrus sănătatea unei naţiuni, actuala clasă politică europeană dimpreună cu reprezentanţii presei şi marii bancheri internaţionali se tem de posibilitatea unei guvernări naţionaliste care poate să-i pedepsească pentru distrugerea entităţii naţionale şi care poate regenera sănătatea unei naţiuni. Din acest motiv duşmanii naţionalismului şi, implicit, ai naţiunilor, fac tot posibilul să discrediteze mişcările naţionaliste fie prin etichetarea, deja patetică, de ”nazism”, fie prin încercarea de cumpărare sau compromitere morală a personalităţilor din fruntea acestor mişcări.

În principiu cea de-a doua opţiunea nu prea funcţionează motiv pentru care aceşti ”corifei” ai globalizării recurg mereu la spălarea creierelor prin intermediul presei, dar acest lucru nu mai funcţionează nici el, cel puţin nu pe tinerii naţionalişti care se trezesc pe zi ce trece, aşa că aceşti indivizi nu reuşesc să facă altceva decât să-şi manifeste frica şi disperarea. Îi vedem cum vorbesc despre avântul ”extremei drepte” în Europa şi cum trebuie făcut orice pentru a opri acest ”pericol”. Bine-nţeles, ne-am obişnuit cu ei vorbind despre asta ca un pericol neaducând vreodată un argument real pentru a ne arăta ”pericolul” reprezentat de curentele naţionaliste şi mai ales creştine.

Care este pericolul ? Regenerarea morală a tineretului ? Combaterea globalizării şi prăbuşirea dominaţiei americane asupra Europei ? Ridicarea unor naţiuni puternice care vor prezenta un pericol pentru forţele oculte care ameninţă Europa ? Întărirea Bisericii Creştine în contra curentelor sectante şi ateiste care ne ruinează spiritual ? Promovarea unei societăţi monolitice din punct de vedere cultural în locul multi-culturalismului ? Un stat puternic cu o economie puternică în care oamenii vor putea să trăiască bine indiferent de clasa socială datorită unei economii distributiste legate de primatul interesului naţional ? Sunt aceste lucruri mai periculoase decât o societate dominată de droguri, homosexualitate, influenţe străine, decât o societate fără valori morale şi spirituale, decât un stat distrus din punct de vedere economic şi financiar, decât un popor supus unei bănci, decât primatul interesului individual peste cel al comunităţii şi al naţiunii ? Eu nu prea cred.

Adevăratul pericol este doar pentru cei care şi-au vândut neamul, patria şi care au contribuit, direct sau indirect, la distrugerea statelor naţionale, a culturii naţionale, a spiritualităţii creştine şi a tineretului prin gunoaiele promovata zi de zi în mass-media şi în politică, lucru valabil nu doar pentru România ci şi pentru întreagul continent European. Cum reprezentanţii actualei clase politice de pe întreg continentul, alături de bancheri şi de marii ”jurnalişti”, se fac vinovaţi de aceste lucruri este evident de ce aceştia se tem şi de ce încearcă să ne impună teama lor, pentru ca ei să nu ajungă să-şi piardă o funcţie sau averile ilicite.

În Grecia, cel mai recent exemplu al unei biruinţe naţionaliste, partidul ”Zorii Aurii” a fost atacat mereu fie prin intermediul presei, fie prin măsuri ilegale ale statului împotriva membrilor acestui partid, fie prin atacurile permise ale anarhiştilor. Acelaşi lucru se întâmplă într-o măsură mai mare sau mai mică peste tot, naţionalismul fiind aproape un tabu pentru societatea modernă dacă nu vrei să fi văzut ca un terorist, extremist, nazist, fascist, rasist şi mai ştiu eu ce denumiri au aceşti imbecili pentru noi. În Germania a fi naţionalist este un risc, la fel şi prin majoritatea ţărilor europene. Virusul totalitarismului ”democratic” face tot posibilul să evite ”medicamentul” naţionalist.

Probabil un astfel de lucru este normal când la putere sunt duşmanii neamului, duşmanii bisericii şi tradiţiei. Ei nu ne pot permite dragostea de neam şi de ţara pusă în practică fiindcă atunci şi-ar pierde toată puterea şi toată influenţa. Dar, din ce văd, pot să zic că timpul acestor lepre a trecut, că a sosit vremea ca forţele naţionaliste să preia frâiele şi neamurile europene să se elibereze de sub dominaţia străină, chiar să spună nu colonizării ascunse care are loc la oră actuală în occident sub aripa blândă a ”toleranţei”. Grecia, ţara care a luminat Europa prin filosofia antică şi care a dat naştere democraţiei, ne luminează din nou pe calea naţionalismului, pe calea eternă a neamului şi a Ortodoxiei, ne arată lumina din întuneric.

Europa se trezeşte dintr-o lungă moarte clinică în care a stat de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial până astăzi. Soarele crucii celtice luminează astăzi în tot occidentul, fiind o călăuză prin întuneric, iar în Grecia ”Zorii Aurii” se văd tot mai aproape. Cred că ăsta este un semnal puternic şi pentru noi, naţionaliştii români, că a sosit timpul să ducem lupta noastră mai departe, în politică, şi că avem şanse de izbândă, avem şanse să înlocuim omul vechilor partide politice cu războinicul neînfricat care stă gata de luptă pentru Dumnezeu, neam şi ţară!

Până acum papagalii din presă urlau că ”vai Doamne, ce o să zică Europa de extremiştii ăştia!”. Eu am o altă întrebare : Ce o să urle acum când Europa este ”extremistă” ?! Urmând sfatul lui Julius Evola noi, naţionaliştii, am ”încălecat tigrul” şi am încercat să supravieţuim, păstrând valorile reale ale neamului nostru şi luptând pentru drepturile lui, până când acest ”tigru” a obosit în cele din urmă. Acum naţionalismul, acest titan doctrinar al Europei, este în marş şi nimeni nu mai poate opri acest avânt al tineretului trezit la realitatea dură a vieţii. De Alexandru Suditoiu

Sursa:Frontpress

 
Un comentariu

Scris de pe mai 9, 2012 în Uncategorized

 

Un răspuns la „Renasterea Nationalismului in Europa incepe sa „ingrijoreze” UE

  1. stef

    mai 9, 2012 at 1:17 pm

    Politica subversiva a multiculturalismului erodeaza incet si sigur intreg occidentul – Prieteni si rude i-mi spun ca vestitul apus incepe sa semene tot mai mult cu o cocina – amestecul si metisajul de rase si culturi nu a adus nimic bun Europei . De cateva zile , un damf sufocant de usturoi ,strabate presa „romaneasca” – nationalistii greci le stau in gat slugoilor imputiti alapatati la tata kabbalei financiar-sataniste – Scheunatorii de serviciu nu stiu altceva decat extremism,antisemitism si Hitler

     

Lasă un comentariu